27 Replies Latest reply: Nov 20, 2013 6:53 AM by maccabi RSS

Forum mission issues

maccabi

I've just noticed all my forum mission descriptions are backwards why? halp !!!

  • Re: Forum mission issues
    matuzz

    Probably fixes itself given time

  • Re: Forum mission issues
    maccabi
  • Re: Forum mission issues
    Zombie-Hell-Fire

    It's fine for me. You must be looking at it on the other side of the world

  • Re: Forum mission issues
    FalconR6

    Mac - it is to slow you down and challenge you. It's like one of those games that increases difficulty depending on how your doing. It is the Sniperfrog of the forum

    • Re: Forum mission issues
      maccabi

      FalconR6 wrote:

       

      Mac - it is to slow you down and challenge you. It's like one of those games that increases difficulty depending on how your doing. It is the Sniperfrog of the forum

      you could be right i now need 10k points to hit level 3 , guess ill be spending tomorrow clicking like on 5000 posts then

  • Re: Forum mission issues
    OGHuxtable

    Hey Maccabi,

     

    Can you please let us know if it still displays for you this way?  Again, there was maintenance earlier today so that's mostly the reason why.  I just checked your page as well as others and everthing looks a-ok.

     

    Regards ^AH

    • Re: Forum mission issues
      maccabi

      OGHuxtable wrote:

       

      Hey Maccabi,

       

      Can you please let us know if it still displays for you this way?  Again, there was maintenance earlier today so that's mostly the reason why.  I just checked your page as well as others and everthing looks a-ok.

       

      Regards ^AH

       

      Yes still backwards ,

      I removed the "correct" you gave yourself too as that wasn't a correct answer

      • Re: Forum mission issues
        FalconR6

        Have you tried looking through a different browser Mac?

        • Re: Forum mission issues
          maccabi

          FalconR6 wrote:

           

          Have you tried looking through a different browser Mac?

          i have chrome.. i wont use any any browser im not bothered by it i only have like 30% left on ask support questions left and as soon as you click the tiles they flip round i just think its funny

           

          forums go down for maintenance come back up and things are screwy... gee it's almost like beachhead made the forums

          • Re: Forum mission issues
            gambit1969

            maccabi wrote:

             

            FalconR6 wrote:

             

            Have you tried looking through a different browser Mac?

            i have chrome.. i wont use any any browser im not bothered by it i only have like 30% left on ask support questions left and as soon as you click the tiles they flip round i just think its funny

             

            forums go down for maintenance come back up and things are screwy... gee it's almost like beachhead made the forums

            Thats true, when they came back up from maintenance today i could'nt post, like posts or do anything alse for about an hour

          • Re: Forum mission issues
            fasnakes

            not seeing the issue here.. all looks good on safari 7.

            get a new computer.

             

            btw, try clearing cache and ensuring incognito mode is off.

            Also, what version of chrome are you on?

            • Re: Forum mission issues
              maccabi

              fasnakes wrote:

               

              not seeing the issue here.. all looks good on safari 7.

              get a new computer.

               

              btw, try clearing cache and ensuring incognito mode is off.

              Also, what version of chrome are you on?

              chrome issue is Version 31.0.1650.57 m

               

              there is obviously an issue with the forum displaying stuff on chrome as this only happened since the "maintenance"  so thank you for checking if it works on safari I was worried you swanky apple users might be suffering too

               

              Did you really just suggest i get a new computer?/???? o_0  OK i will follow your advice if it doesnt fix my problem im sending the invoice for the pc into atvitowers

               

              cleared cache, don't use incognito mode

               

              and before you ask YES i did try turning it on and off again

               

              tbh its not bothering me they flip round when you click them

          • Re: Forum mission issues
            FalconR6

            ba ha ha . I figured out yesterday that I could use my iPhone on the forum by using Chrome (still difficult to see though). Safari doesn't work at all - none of the buttons work when pressed. I was hoping the forum maintenance might address device issues - perhaps next time.

             

            You marked your own answer correct ...... 

            just remember a line a wise man once told me  "Self praise is no recommendation".

            • Re: Forum mission issues
              gambit1969

              Boosting points on his own thread, the shame....

            • Re: Forum mission issues
              maccabi

              FalconR6 wrote:

               

              ba ha ha . I figured out yesterday that I could use my iPhone on the forum by using Chrome (still difficult to see though). Safari doesn't work at all - none of the buttons work when pressed. I was hoping the forum maintenance might address device issues - perhaps next time.

               

              You marked your own answer correct ......

              just remember a line a wise man once told me  "Self praise is no recommendation".

              reason i marked my OWN answer correct I didn't appreciate one of the AtviAssist bods marking their answer as correct as i missed out on two points marking someone elses correct