1 Reply Latest reply: Jul 18, 2013 8:54 AM by McSailor RSS

For all the dutch players: Join !TG

m-judy

 

 

Zoek jij een Modern Warfare 3 clan? Dan ben je hier op het juiste adres!

 

We zijn momenteel het grootste op de PS3, de Xbox360 en PC clan moeten nog worden opgestart.

 

Om te joinen klik hier: http://inthegame.nl/forums/forumdisplay.php?398-intheGame...

 

Of je nu een serieuze gamer bent die graag de beste wil zijn en actief deel wil nemen aan clanwars en echt wil spelen in een team of je bent meer een fun gamer die gewoon lekker wil spelen en wat gezellig wil kletsen, je bent hier op het juiste adres. Onze Modern Warfare 3 clan bestaat uit een mix van beide, hoewel onze grootste prioriteit natuurlijk het plezier in het gamen is.

 

Inthegame is een gamingsite die voorheen bekend stond als PS3clan [P3c], nadat de site en clan enorm gegroeid waren werd er besloten om multiconsole te gaan en zo ontstond inthegame [iTG], een actieve community waar over van alles gepraat word en een nieuwspagina waar je het laatste nieuws kan lezen en regelmatig de dikste prijzen kan winnen voor alle consoles.

 

We hebben je naast onze Modern Warfare 3 clan ook nog vele andere clans te bieden zoals BF3 clans en FIFA Clans waarbij er geclubt word en ook onderlinge competities en toernooitjes gespeeld worden. Daarnaast worden er ook regelmatig meet&greet avonden georganiseerd voor verschillende games, denk hierbij aan bv Race avondjes.