2 Replies Latest reply: Dec 16, 2012 12:49 PM by xX_DutchBoss_Xx RSS

Inthegame zoekt nederlandstalige leden

Of je nu een serieuze gamer bent die graag de beste wil zijn en actief deel wil nemen aan clanwars en echt wil spelen in een team of je bent meer een fun gamer die gewoon lekker wil spelen en wat gezellig wil kletsen, je bent hier op het juiste adres. Onze Modern Warfare 3 clan bestaat uit een mix van beide, hoewel onze grootste prioriteit natuurlijk het plezier in het gamen is.

 

Inthegame is een  gamingsite die voorheen bekend stond als PS3clan [P3c], nadat de site en  clan enorm gegroeid waren werd er besloten om multiconsole te gaan en  zo ontstond inthegame [iTG], een actieve community waar over van alles  gepraat word en een nieuwspagina waar je het laatste nieuws kan lezen en  regelmatig de dikste prijzen kan winnen voor alle consoles.

 

We  hebben je naast onze Modern Warfare 3 clan ook nog vele andere clans te  bieden zoals Battlefield clans en FIFA Clans waarbij er geclubt word en ook  onderlinge competities en toernooitjes gespeeld worden. Daarnaast worden  er ook regelmatig meet&greet avonden georganiseerd voor  verschillende games, denk hierbij aan bv Race avondjes.

 

Momenteel  richten we ons voornamelijk op het PS3 gedeelte van de clan aangezien  we nog maar recent de xbox 360 clans opgestart hebben. Mocht je echter  interesse hebben om een [iTG] 360 clan voor Modern Warfare 3 op te starten zullen we  je graag alle ondersteuning geven, voor bv promotie en recruiting, om  dit een succes te maken. Wel vragen we om dit duidelijk te melden bij je  aanmelding.

 

[video=youtube;yIIn6PTaNp8]http://www.youtube.com/watch?v=yIIn6PTaNp8[/video]

 

hoe te joinen? Je kunt jezelf aanmelden door je te registreren op onze site en hier kenbaar te maken dat je wilt joinen: Klik

 

Eisen: Een  headset is niet verplicht maar maakt het wel een stukje makkelijker en  leuker voor iedereen. Onze leden hoeven geen topspelers te zijn, we  hebben plaats voor de beste pro tot de grootste noob. We verwachten wel  van onze leden dat ze actief zijn op onze website en dat ze zich netjes  gedragen in het spel tegenover onze leden en ieder ander in de game.

 

Website voor alle Updates: Modern Warfare 3 Clangedeelte