5 Replies Latest reply: Jul 10, 2014 6:08 PM by Goatland RSS

Mw3 clan

prohunter3

Looking for a mw3 clan !

 • Re: Mw3 clan
  BROXIDOGDOG

  Need players for our clan message me xbox 360 tag name is BROXI DOG DOG

 • Re: Mw3 clan
  Co0FiE

  wij hebben hier een clan genaamd DutchBasterds wij zijn een nederlandse clan met ook een aantal belgen we maken gebruik van teamspeak de mensen onder de 16 krijgen een trial van 1 maand gedraag je jezelf volwassen dan krijgt je de member rank je kan mij vinden op steam Co0FiE

  Reglement =[DB]=

   

   

  1- Algemeen

   

   

  Dit reglement dient te worden nagestreefd door iedere gebruiker.

  Hiermee wordt bedoeld: iedereen die gebruik maakt van een van de onderdelen van Dutch  Bassterds Clan (ts3/minecraft server enzovoort).

  Er wordt van gebruikers verwacht dat zij kennis hebben genomen van dit reglement, voordat ze een onderdeel van Dutch Basterds gebruiken.

   

   

  2- Wijziging en uitzondering

   

   

  Staff heeft het recht dit reglement op ieder moment te wijzigen en zullen gebruikers daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden.

  Het is echter aan te bevelen op regelmatige basis dit reglement zelf te controleren op wijzigingen. Als gebruikers, na een wijziging,

  gebruik blijven maken van onderdelen van Dutch Basterds, gaan zij automatisch akkoord. Staff is tevens bevoegd ten alle tijden uitzonderingen te maken op dit reglement.

   

   

  3- Members en Gasten

   

   

  Binnen de Clan wordt er onderscheid gemaakt tussen gasten en members. Om toegang te krijgen tot diverse onderdelen van Dutch Basterds moet een account worden aangemaakt op de website ( http://www.dutchsecretsociety.enjin.com/members ).

  Gasten kunnen zich daarna aanmelden. Na goedkeuring van deze aanmelding promoveeerd de staff je naar Member

   

   

  4- Voowaarden lidmaatschap

   

   

  Leden spreken de Nederlandse taal, hebben een minimum leeftijd van 16 jaar(zit je daar onder eerst een maand trial), beschikken over een (goed werkende) microfoon/headset en het programma Teamspeak.

  Leden zijn tijdens het lidmaatschap van Dutch Basterds niet lid van een andere clan, tenzij dit is gemeld en er toestemming is gegeven door iemand van de staff.

   

   

  5- Gebruikersnaam

   

   

  Leden dienen overal dezelfde gebruikersnaam te gebruiken (ingame, Steam, origin etc.) en voeren tijdens het lidmaatschap waar mogelijk de clantag voor hun naam (=[DB]= Gebruikersnaam).

  Het veranderen van de gebruikersnaam is in overleg met iemand van de staff mogelijk.

   

   

  6- Gedrag

   

   

  Respecteer elkaar en blijf ten alle tijden beleefd tegen medespelers, staff en members. Enige vorm van racisme, bedreigingen, discriminatie of oneerlijk spel (cheaten/hacken) resulteert in een permanente ban van alle onderdelen van Dutch Basterds.

 • Re: Mw3 clan
  Goatland

  I NEED MW3 CLAN

  PS3!

  add me

  Goatjordan