cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to access Peacekeepers in Spyro: Reignited Trilogy

SOLVED

Activision Support

Hi all,

 

Finished downloading and installing the Spyro: Reignited Trilogy for PS4 a while ago and have been enjoying the game for an hour or so. I've done just about everything I can before going to Peacekeepers but when I try to actually go there I get a pop-up that just says 'Installing' with a Press 'A' to continue. 

This has been the case for several hours and will not let me progress. 

 

These are some of the steps I have taken:

  • I have made sure the game is completely done installing
  • I have restarted the game
  • I have restarted the console
  • I have checked for updates to the game (For which there were none.

Image of what I see:

 

Spoiler
ReingnitedImage.jpg

 Any help in figuring out this issue would be greatly appreciated!

 

Thanks!

iTEJ21
Likes: 2
Posts: 2
Registered: ‎13-11-2018
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I found this quote on a reddit thread that might explain the problem I (and some others) are having.

 

The origional notification showing me the game had installed had lied.

It was a partial install and was still working in the background.

I was on the "Installing" screen for 25 mins and finally got a new notification that it had installed and then I could go to the Peacekeepers.

Talk about a break of immersion.

Note: I'm expecting this to happen again with new worlds, which sucks since my net is 1.5g up and down.

I will keep this alive for now until I wait a while longer and make sure the install is actually finished and updated based on that. 

 

EDIT: This ended up being the issue. On initial install, it said there was only ~20 gb. That completed and appeared like the download had fully finished, however there was a further download of 40 more gb in the background. If you're having this issue check your downloads and give it some time. 

iTEJ21
Likes: 2
Posts: 2
Registered: ‎13-11-2018
3 REPLIES 3

I found this quote on a reddit thread that might explain the problem I (and some others) are having.

 

The origional notification showing me the game had installed had lied.

It was a partial install and was still working in the background.

I was on the "Installing" screen for 25 mins and finally got a new notification that it had installed and then I could go to the Peacekeepers.

Talk about a break of immersion.

Note: I'm expecting this to happen again with new worlds, which sucks since my net is 1.5g up and down.

I will keep this alive for now until I wait a while longer and make sure the install is actually finished and updated based on that. 

 

EDIT: This ended up being the issue. On initial install, it said there was only ~20 gb. That completed and appeared like the download had fully finished, however there was a further download of 40 more gb in the background. If you're having this issue check your downloads and give it some time. 

iTEJ21
Likes: 2
Posts: 2
Registered: ‎13-11-2018
Highlighted

I purchased my game yesterday night and left it on  becuase it had downloaded twice, it had first said 9hrs then dropped down to 3hrs so I left it load, then there was another one but I turned off my ps4 and turned it on in the morning and it said it needed 40mins more. I already finished playing the first part of Spyro 1, but I can go to the peacekeepers world. It just says ‘Installing’ its been like that in hours!!! Help! Should I delete it and Install the whole game? Does the complete download take days??? 

ReyesF
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎25-05-2019

Thank You so much! Got the same, and panicked! Life and stress saver!

CasualBongo
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎27-11-2018
Visit us for the latest news, game information, screenshots, downloads and links. GO TO BLOGS
custom.activision.cookie_disclaimer