Call of Duty elite not syncing?

Black Ops II Technical Support

Call of Duty elite not syncing?

For some reason my black ops 2 stats is not showing on my call of duty elite?
Also in my my player hq it just says data failed to load... how can i fix this?

Level 1
Likes: 3
Posts: 1
Registered: ‎12-11-2012
28 REPLIES

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to Deathrattle1

Hello, thanks for contacting us today. How long have you been seeing this? You may try unlinking and re-linking your Gamertag to Elite.

Thanks

^NM

Player Support
Likes: 42
Posts: 619
Registered: ‎04-06-2013

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to TheFriendlyOgre

i have the same problem i just updated black ops 2 on my xbox and then logged onto elite and its says that i havent played the multiplayer yet but shows all my zombie stats though

Level 1
Likes: 3
Posts: 5
Registered: ‎15-11-2011

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to TheFriendlyOgre

I have unlinked and relinked my account and still not showing. Looks like this is happening to a variety of people. Mine is

Level 1
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎11-11-2011

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to TheFriendlyOgre

I have unlinked and relinked my account and still not showing. Looks like this is happening to a variety of people.

Level 1
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎11-11-2011

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to Deathrattle1

My stats aren't showing either! Saying I haven't played multiplayer yet and to buy it, but I have! Only showing stats up to MW3

Level 1
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎23-07-2013

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to Natty_

exactly what mine are doing

Level 1
Likes: 3
Posts: 5
Registered: ‎15-11-2011

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to Deathrattle1

It is happening to me as well.

Level 1
Likes: 1
Posts: 1
Registered: ‎23-07-2013

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to Deathrattle1

same problem

Level 1
Likes: 1
Posts: 1
Registered: ‎10-05-2013

Re: Call of Duty elite not syncing?

in reply to Deathrattle1

I'm just going to squeeze myself in here because I am also having this problem.

Level 1
Likes: 1
Posts: 1
Registered: ‎14-07-2013

Studios