How do I reset my stats on blackops 2 without token?

Black Ops II Technical Support

How do I reset my stats on blackops 2 without token?

I Really want to reset  my stats on BO2 I'm so bored at max level and have accidentally spent my token so how do I do it please help

Level 1
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎08-08-2014
4 REPLIES

Re: How do I reset my stats on blackops 2 without token?

in reply to sT_Nukez

You can't reset without a token. You could make a new account and start fresh.

Level 48
Likes: 2010
Posts: 3266
Registered: ‎11-01-2012

Re: How do I reset my stats on blackops 2 without token?

in reply to sT_Nukez

That's true. Being on Master Prestige, you will not get any Prestige Token. Take a look at this article: Activision Support (Achieving Prestige Master in Call of Duty: Black Ops II).

Level 11
Likes: 44
Posts: 393
Registered: ‎10-10-2013

Re: How do I reset my stats on blackops 2 without token?

in reply to sT_Nukez

Really sorry, bro, but the thing is that the last prestige token you'll get is the token from your prestige before master prestige. To summarize what SMWJuny said, prestige master doesn't really unlock a token since it's the highest rank for the game and that mostly, everything is unlocked for you. Also, the fact that tokens don't really stack. Sorry, bro.

Level 34
Likes: 197
Posts: 1343
Registered: ‎01-05-2013

Re: How do I reset my stats on blackops 2 without token?

in reply to sT_Nukez

Fresh start can only be used if you have a prestige token so you really can't reset your stats without one.

Level 12
Likes: 55
Posts: 438
Registered: ‎07-05-2013

Studios