I can't create a clan

Black Ops II Technical Support

I can't create a clan

I keep constantly trying to create a PS3 clan but it keeps giving me errors. When I try to create one on the elite website, it says "This clan name is already taken" but when I search it, there are no results. I even typed a clan name I know no one has and it gave me the same thing! I have my elite account linked with both my PSN and my Xbox and my FB and twitch and twitter accounts. It's linked to everything. If the problem  consisting is because I have it linked to my Xbox and PSN account on the same accounts, then tell me why. Because why would they have that option if it's going to give me errors.

Level 14
Likes: 84
Posts: 797
Registered: ‎19-05-2013
9 REPLIES
Highlighted

Re: I can't create a clan

in reply to Killbook

Hi Killbook,

Thanks for posting. Sorry to hear you are having an issue with creating a clan.  When creating clan and choosing a name results in it's already in use, you may have to try a more unique clan name.  We'll look into the issue as to why the name does not appear in your search results.  If you like, you can shoot me a DM of the clan name and we'll check.

Also, what is the specific error message you are receiving when creating a clan.  Are you using the console app when you receive the error message?

Thanks ^AH

Community Coordinator
Likes: 325
Posts: 2471
Registered: ‎27-06-2013

Re: I can't create a clan

in reply to _KidA_

The clan name I'm trying to create is "ZombieZAlliance"

I'm using my computer to try to create the clan and I've also tried using the console. Both have resulted in failure.

Level 14
Likes: 84
Posts: 797
Registered: ‎19-05-2013

Re: I can't create a clan

in reply to Killbook

If I was a betting man I'd bet that having your account linked to both XBOX and PS3 at the same time is the source of your problem.  It probably doesn't know if you are trying to create a PS3 clan or an XBOX clan.  I'd try unlinking one of them and see if it solves the problem.

Level 69
Likes: 3241
Posts: 7672
Registered: ‎29-02-2012

Re: I can't create a clan

in reply to phxs72

I will try but the thing I use, I use my xbox FAR more than my PS3. Like, I'm only using my PSN for the clan, not for forums or anything else so it'll be a real hassle.

Level 14
Likes: 84
Posts: 797
Registered: ‎19-05-2013

Re: I can't create a clan

in reply to phxs72

I tried it and it gave me the same results.

Level 14
Likes: 84
Posts: 797
Registered: ‎19-05-2013

Re: I can't create a clan

in reply to Killbook

Hi Killbook,

We checked the clan name and it doesn't appear to be in use.  It may sound basic, but please try clearing the cache/cookies on your web browser or try another browser to see if the same issue occurs.  We recommend using Firefox or Chrome.

Let us know the results.

Thanks ^AH

Community Coordinator
Likes: 325
Posts: 2471
Registered: ‎27-06-2013

Re: I can't create a clan

in reply to _KidA_

I tried it and it didn't work still.

Level 14
Likes: 84
Posts: 797
Registered: ‎19-05-2013

Re: I can't create a clan

in reply to Killbook

Lets see, can you this time around, only link your ps3 account, and then try to create the clan.

One alternative thing you can try, is to create a brand new ELITE account using a new email, then only link your PS3 tag and once again, try to create the clan once again.

^JG

ATVI Support

Community Coordinator
Likes: 991
Posts: 6511
Registered: ‎04-06-2013

Re: I can't create a clan

in reply to Seanicus23

It did not work. I created a new account and it re-linked my xbox and stuff accounts so I signed into this one and neither of them were linked so I linked my PSN account and it still didn't work. I disconnected my xbox account and it didn't work.

Level 14
Likes: 84
Posts: 797
Registered: ‎19-05-2013

Studios