HUD missing

Black Ops forum

anyone know how to turn in-game hud on, i cant see nothing but who killled whom



ty
karrmin
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎16-11-2010
9 REPLIES 9
Go To The Game.

Settings----->Multiplayer There U will see HUD ON or OFF
stve99
Likes: 0
Posts: 138
Registered: ‎10-08-2010
i dont have a hud option at the multplayer tab, only player name indicator and allow downloading....

can anyone help me
karrmin
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎16-11-2010

yes  use the  config tool  for mw3   find it here  http://www.itsmods.com/forum/Thread-Release-MW3-Configuration-Utility.htmlhttp://  go  to graphics on the tab  and you will  see  HUD  just make sure its ticked   that simple

tonyofluton
Likes: 4
Posts: 18
Registered: ‎31-05-2011
Does it look like this?



http://i254.photobucket.com/albums/hh103/Tylertazz/BlackOpsMP2010-11-1611-54-09-83.jpg
tylertazz
Likes: 0
Posts: 5
Registered: ‎12-09-2011
Highlighted
Are you sure you are playing on a vanilla server and not a hard core server?



-420
im420man
Likes: 6
Posts: 2294
Registered: ‎22-09-2011
btw I fixed my hud not showing the minimap or icons like in the pic above by uninstalling and removing the COD:BO folder from the common steam folder.
tylertazz
Likes: 0
Posts: 5
Registered: ‎12-09-2011

You can get the HUD back by deleting your config. You are either playing on hardcore servers as mentioned previously or you changed something in your config that hides the hud.

Obmar
Likes: 32
Posts: 480
Registered: ‎06-01-2012

Hi I'm the same hud missing  Has anyone got any I deal how to fix it 

Davebristlol
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎15-03-2018
in reply to Davebristlol

Yall. 

 

They took all of that stuff away in HardCore. No more HUD! Look in the description when you go to choose which blackout you’re doing-solo, duo, quads is all the same. Description in HardCore says “No HUD” and like 5 other things. 

 

No no fixing it. It’s goneeeee. 

 

👎🏻

MizzGanny
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎04-04-2019

Studios