Model Export not working

Black Ops forum

Just tried following the model export tutorial and got this issue:



http://i52.tinypic.com/11ionj6.jpg



detailed error report here:



http://i56.tinypic.com/1zojf4w.jpg



this happens with every model i wan't to export, already tried to run maya as admin didn't help



anybody out there who got this working? would like to know that thanks.
ar1911
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎26-06-2011
4 REPLIES 4
Go to Documents -> maya -> 2009-x64 and open maya.env in notepad.

Then remove the last \ from both lines and change the / between maya and tools to \
pozzuh
Likes: 0
Posts: 12
Registered: ‎22-09-2011
Good work around, thanks!
zeroy
Likes: 4
Posts: 198
Registered: ‎24-05-2011
Thank you so much.
lost4468
Likes: 0
Posts: 56
Registered: ‎06-09-2008

Pozzuh wrote:

 

Go to Documents -> maya -> 2009-x64 and open maya.env in notepad.

Then remove the last \ from both lines and change the / between maya and tools to \





Thanks alot!!
ar1911
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎26-06-2011

Studios