Opzoek naar een actieve nederlandse clan!

Black Ops forum

Opzoek naar een actieve nederlandse clan!

Goedemiddag,

Ik ben opzoek naar een actieve BLOP2 clan om gezellig mee te gamen en misschien ook de league mee op te gaan pakken . Zit nu in een clan alleen die is echt totaal niet actief en niet in voor league dus vandaar dat ik verder aan het zoeken ben.

Leefdtijd: 26

Headset: Turtle beach PX21

Elite: NL-Di0n

KD: 1.35 (alhoewel ik daar niet echt op let)

NLDi0n
Likes: 0
Posts: 2
2 REPLIES
Highlighted

Re: Opzoek naar een actieve nederlandse clan!

in reply to NLDi0n

Is trouwens PS3

NLDi0n
Likes: 0
Posts: 2

Re: Opzoek naar een actieve nederlandse clan!

in reply to NLDi0n

We zijn op dit moment hard aan het werk aan een meer uitgebreide webpagina voor onze community. Voorlopig is deze pagina gemaakt om een snel inzicht te geven in wat de Gaming Community Zeeland is.

Voor de snelle beslissers (en waarom ook niet) volgt hier alvast de directe links naar de belangrijkste informatie:

Informatie hoe te joinen: Klik
Informatie over onze TeamSpeak3:
Klik
De games die wij zoal spelen binnen GCZ:
Klik

Wat is de Gaming Community Zeeland

  De Gaming Community Zeeland, kortweg GCZ community is een gezellig team die in eerste instantie is ontstaan uit de leden van het clanteam-zeeland.nl forum.
Met de introductie van GamingCommunityZeeland als brede nieuwssite voor consoles en PC, is de community nu ook uitgebreid met een clan voor PC en XBOX360 gamers.
Eigenlijk maakt de keuze van het platform waar je op speelt niet uit. De GCZ community draait vooral om gezelligheid bij het spelen.


Wat bied de GCZ Community

Uiteraard gezelligheid. Verder worden er binnen de PS3 en XBOX360 verschillende competities gehouden met verschillende spellen zoals FIFA13, COD MW3 en andere. Ook binnen de PC community worden er regelmatig community wars en toernooien gespeeld.
Er is een ruim arsenaal aan spellen wat er binnen de gehele community gespeeld word. Ook de fun games zoals Minecraft heeft hier een trouwe aanhang. Met behulp van onze teamspeak geeft het deze fun games net even iets extra's


Dus wil jij graag de Gaming Community Zeeland joinen en gezellig met andere Gaming Community Zeeland leden lekker online spelen op onze gameservers? Dat kan

Het enige wat je hoeft te doen is even jezelf te registreren op het forum en een 'ommunity aanmeld formulier' in te vullen.

   • Onze Community aanmeld formulier: • • KLIK HIER • •
Vergeet niet, voordat  je het formulier invult je registratie te bevestigen met de email die je hiervoor ontvangt op de door jouw opgegeven email adres (!!) WZVLFreaky_NL_
Likes: 1
Posts: 7

Studios