Specialist equipment does not work all the time...

Call of Duty Black Ops 4 Xbox One

I am having issues with the specialist equipment not working all the time. The error only effects the first capability and not the main ability. This glitch varies from game to game and I never know when I will have or wont have the ability. The square on the right in the specialist box is blank and when I hit R1 there is a red dot that flashes in the space. Anyone else having this issue? 

Samosangler
Likes: 11
Posts: 7
Registered: ‎29-05-2018
32 REPLIES 32

@Samosangler wrote:

I am having issues with the specialist equipment not working all the time. The error only effects the first capability and not the main ability. This glitch varies from game to game and I never know when I will have or wont have the ability. The square on the right in the specialist box is blank and when I hit R1 there is a red dot that flashes in the space. Anyone else having this issue? 


Yes! I have been having the same issue! Any fix?

Putting the FU back in fun!
nberlanga
Likes: 95
Posts: 733
Registered: ‎13-01-2015

I've been having the same issue. Every game I go into, the specialist equipment option is empty, and I don't get it once throughout the whole game.

iiAyJayo
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎02-01-2012

I found out that the specalist equipment has to be put in your class set up's after each time you prestige. So check your class set up's and make sure your putting the specalist equipment in the class, for all classes....

Samosangler
Likes: 11
Posts: 7
Registered: ‎29-05-2018
Sorry to be such a nube but how does one do this?
grampad
Likes: 49
Posts: 132
Registered: ‎18-03-2013

I'm in the same group as you man, ever since last night I haven't been able to use my RB ability no matter what specialist I choose or gamrmofe I play. Makes it really unfair

hood87
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎03-07-2017

You just about seem to have every problem that someone posts on here. Are you even able to play the game??? 😜

LethalNapkin
Likes: 51
Posts: 242
Registered: ‎17-12-2014

Yes I can play the game, here is what I found out...I found out that the specalist equipment has to be put in your class set up's after each time you prestige. So check your class set up's and make sure your putting the specalist equipment in the class, for all classes....

Samosangler
Likes: 11
Posts: 7
Registered: ‎29-05-2018
Awesome I'm been playen
to long without
Itismemain
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎20-02-2017

I am still having the same issues. Makes the game suck! 

Samosangler
Likes: 11
Posts: 7
Registered: ‎29-05-2018

Studios