Finally Got BO2

Call of Duty Black Ops II Playstation 3

Finally Got BO2

So here I am, got BO2 a couple days ago since it was only $30 on Amazon box deal. Played the first 2 Campaign Missions, nothing to really rave about. Played a couple hours of MP, and I really like the new Create a Class system. Other than that, it plays just like every COD I've played. Some matches are fast paced run-n-gun, and others are slow and campy.

Also noticed that the lag issues have yet to be addressed and the spawn mechanic is still crappy, maybe even worse than the previous installment. How is it possible that the same issues remain? Where is the progress, growth, and innovation? Despite it's obvious flaws, I'll continue to play it (it is entertaining, but after a few matches in a row full of red bar lagging players, it get's to be too much for me).

I didn't plan on purhcasing any of the map packs, but now I don't know. Are they worth the price? Or should I wait for a possible price drop?

Level 24
Likes: 395
Posts: 1810
Registered: ‎05-11-2011
35 REPLIES

Re: Finally Got BO2

in reply to azn_chic

Be carefull with the map pack, you can't disable it and it is known to cause matchmaking issues and latency.

Good to see you back

http://community.callofduty.com/message/414269149#414269149

Level 31
Likes: 685
Posts: 2952
Registered: ‎08-06-2012

Re: Finally Got BO2

in reply to BanHaMMer2

wait, so I won't be able to play with people who have the new maps?

Level 24
Likes: 395
Posts: 1810
Registered: ‎05-11-2011

Re: Finally Got BO2

in reply to azn_chic

If you don't have the new maps, and your party does I think it defaults to you and the DLC is taken out of rotation if you are the party leader. If you are not party leader I am not 100% sure .

Level 31
Likes: 685
Posts: 2952
Registered: ‎08-06-2012

Re: Finally Got BO2

in reply to BanHaMMer2

yeah it will default to regular maps if you dont have new maps cause i was play with friends that had new maps and it put us on regular maps

Level 3
Likes: 6
Posts: 77
Registered: ‎03-11-2012

Re: Finally Got BO2

in reply to BanHaMMer2

Actually you CAN disable it, you dont have to play the new maps if you dont like. I know this by first hand account. I have the new DLC map pack. When you go into account managment, above the place where you can click to enter the PS Store, you can disable it there. When its disabled you wont be able to use the new Peacekeeper with the older maps. Im not too worried about this because my PM is already diamond camo and  mastered. So i dont have much need for it atm really since ive went on to a new weapon catagory working on the diamond camo for those and wont need it for awhile. Once i feel like either using the PM or playing 1 of the new 4 maps, i can simply re-activate it the same way i deactivated them. I have noticed considerable less lag while playing the original maps with the new DLC disactivated. Hope this helps.....

Level 1
Likes: 5
Posts: 28
Registered: ‎18-03-2013

Re: Finally Got BO2

in reply to ArchNemesis74

i have a question...so like yourself you have the peacekeeper diamond and mastered etc now you say to disable it which is good but when you want to turn it back on is your gun still diamond etc or has it been reset to new ?

Level 4
Likes: 17
Posts: 100
Registered: ‎02-02-2013

Re: Finally Got BO2

in reply to dagon1

Hey dagon, I asked this very question and everything is kept in regards to your Peace Keeper achievements.

Refer to my link in previous post above

Level 31
Likes: 685
Posts: 2952
Registered: ‎08-06-2012

Re: Finally Got BO2

in reply to azn_chic

From the message I think it does not search for DLC if anyone in the party doe snot have DLC...

And welcome back

Activision Ambassador
Likes: 2663
Posts: 8427
Registered: ‎08-09-2011

Re: Finally Got BO2

in reply to azn_chic

The DLC is nothing to brag about. For some reason I was getting a serious lag spike, or frame rate drop in Grind's Skate Shop.  Horrible.  Save your money.

Level 59
Likes: 1521
Posts: 9493
Registered: ‎11-06-2012

Studios