4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

SOLVED

Call of Duty Ghosts Support Forum

4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

Level 1
Likes: 5
Posts: 1
Registered: ‎05-11-2013
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to CODGGGGG
Solution
‎11-11-2013 01:29 PM

Hey everyone,

Thank you for voicing your concerns. In order to run Ghosts, you need 6GB of RAM via System requirements. We do not encourage players to use alternate methods to get around the system requirement as this can cause the game to  not run as intended and we cannot assist players who have altered their files as this is a violation of our Code of Conduct.

Best,

^MC

ATVI Support

Community Coordinator
Likes: 536
Posts: 3147
Registered: ‎04-06-2013
23 REPLIES

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to CODGGGGG

Me too. IW fix it pls

Level 1
Likes: 4
Posts: 8
Registered: ‎05-11-2013

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to CODGGGGG

same here i paid 50 euro for game i have to pay another 20 for ram i have 4gb ram THEY SHOULD SAY IT DOES NOT START IF U DONT HAVE THE MINIMUM REQUIREMENTS a lot of games have minimum but u can start it  i am so mad really mad i have the game and i cant play it..... i feel u man

Level 1
Likes: 1
Posts: 9
Registered: ‎01-07-2013

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to VALDERRAMA91

3year ago. I can play MW3 with 1,8GHz CPU (minimum requirement: 2,4GHz). Now i can play BF4 with 4Gb ram but cant play ghost

Level 1
Likes: 4
Posts: 8
Registered: ‎05-11-2013

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to CODGGGGG

It's rediculous

Level 1
Likes: 2
Posts: 10
Registered: ‎16-12-2012

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to Mrsain

its more than that i have 4gb i bought another 2 and i dont know if its going to work it might need 6 only for the game i am so amd they want pc owners stop playing cod they want us to buy consoles wtf?

Level 1
Likes: 1
Posts: 9
Registered: ‎01-07-2013

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to VALDERRAMA91

that is exactly what they want I guess. no eyefinity support either.

Level 1
Likes: 0
Posts: 14
Registered: ‎05-11-2013

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to CODGGGGG

guys minimum requirement is 6 gb

Level 1
Likes: 3
Posts: 8
Registered: ‎15-08-2013

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to 00Mantis00

Have you any idea how many games have released minimum requirements yet let PCs that didn't meet them to still play?

Level 2
Likes: 9
Posts: 26
Registered: ‎09-11-2013

Re: 4gb ram can't run call of duty ghosts? wtf???

in reply to CODGGGGG

I know its 6GB but I've seen the 'fix' in action on YouTube and it runs well! What they should do is allow 4GB users and let the user utilize Virtual Memory, but even then the game uses 2GB most of the time so it shouldn't be a problem. I wouldn't mind playing on like High than Extra or something like that.

Level 1
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎30-11-2012

Studios