FIX THE OPERATIONS BUTTON ALREADY!

Call of Duty Ghosts XBOX 360

FIX THE OPERATIONS BUTTON ALREADY!

I have not been able to access my Operations panel since Sunday 11/10/13.

Every time I click the Operations button, it either brings me back to the Main Menu or puts me in a Hardcore Kill Confirmed match. WTF!

Level 1
Likes: 1
Posts: 4
Registered: ‎07-11-2013
5 REPLIES

Re: FIX THE OPERATIONS BUTTON ALREADY!

in reply to HeavySakoNuts

Platform: XBOX 360

Did you purchase/reroll a set of Ops with points: Y

How long have you been seeing this issue: Sunday afternoon (11/10/13)

Level 1
Likes: 1
Posts: 4
Registered: ‎07-11-2013
Highlighted

Re: FIX THE OPERATIONS BUTTON ALREADY!

in reply to HeavySakoNuts

If you would have used the search feature you could have easily known that they are working on it.

Level 72
Likes: 2027
Posts: 13592
Registered: ‎03-09-2011

Re: FIX THE OPERATIONS BUTTON ALREADY!

in reply to starbuckfrack

Oooo, I searched and read the other post's smart @@@.  I have yet to come across one where I read they knew what the issue is and were actively working on fixing it.

Level 1
Likes: 1
Posts: 4
Registered: ‎07-11-2013

Re: FIX THE OPERATIONS BUTTON ALREADY!

in reply to HeavySakoNuts

If they knew that it'd already be fixed by now.

Would you rather a lengthy reply or them getting the info passed on?

Support has better things to do than reply on forums to issues that actually matter such as this

Level 5
Likes: 56
Posts: 89
Registered: ‎06-11-2013

Re: FIX THE OPERATIONS BUTTON ALREADY!

in reply to HeavySakoNuts

I hope they fix this soon because there is no other way of knowing what operations are active and you can't switch the operations to be tracked.

Level 1
Likes: 0
Posts: 10
Registered: ‎03-02-2013

Studios