Page loading in Spanish

Call of Duty Modern Warfare 2 Forum

Highlighted

Page loading in Spanish

Whenever I come to this site, the first page has started loading in Spanish for some reason. Its not a big deal, but the fact is that its been perfectly fine for me up until these past few times I've came here. Any ideas on what might be going on?



It only happens for say the first 2 pages, then reverts right back to English like normal.
Level 15
Likes: 0
Posts: 1154
Registered: ‎11-08-2010
4 REPLIES

Re: Page loading in Spanish

in reply to TheHydro
Which page is loading in Spanish exactly? A forum post? Or something before the forums on the main IW site?



If it's forums posts that are in Spanish then it's possible that your browser is translating the page into Spanish if it's the main site then it's possible that somehow you've selected a Spanish version of the site or it's glitched that way.



To test for (1) use a different browser and see what happens and to test for (2) try logging out, deleting all site cookies and browser cache and loading up the page again.

Level 36
Likes: 0
Posts: 5845
Registered: ‎23-05-2011

Re: Page loading in Spanish

in reply to TheHydro

TurambarCOD wrote:

 

Which page is loading in Spanish exactly? A forum post? Or something before the forums on the main IW site?



If it's forums posts that are in Spanish then it's possible that your browser is translating the page into Spanish if it's the main site then it's possible that somehow you've selected a Spanish version of the site or it's glitched that way.



To test for (1) use a different browser and see what happens and to test for (2) try logging out, deleting all site cookies and browser cache and loading up the page again.





Its the first page in particular. Where you drop down to "IW community" it is in Spanish. I tried it on another browser and got the same result. I haven't changed any of the settings on my browser, so this shouldn't be happening.
Level 15
Likes: 0
Posts: 1154
Registered: ‎11-08-2010

Re: Page loading in Spanish

in reply to TheHydro
Have you tried clearing cookies and cache? Try that but if it's not giving you any love then just bookmark this instead of the main page: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.infinityward.com/forum/index.php">index.php</a><!-- l -->



The rest of the website is hardly used and hasn't been updated in months, so there's no harm in skipping straight to the forums.

Level 36
Likes: 0
Posts: 5845
Registered: ‎23-05-2011

Re: Page loading in Spanish

in reply to TheHydro
Just another bizarre glitch on the IWF. 0_0
Level 34
Likes: 1
Posts: 5496
Registered: ‎17-06-2010

Studios