Call of Duty Modern Warfare PC

in reply to XxRagemoorxX#8603426

same problem...

gtx1070

i7-7700k

16g ram

Flqre#7122349
Likes: 0
Posts: 2
Registered: 4 weeks ago
in reply to Flqre#7122349

getting the same issue

CPU - Intel i9-9900K@5000Mhz
MB - ASUS ROG MAXIMUS XI APEX

GPU - GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti AORUS XTREME 1770@1920Mhz

RAM – Patriot Memory PVS416G440C9K 4400@4300Mhz 16-17-17-34

Sound- Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty

OS windows 10

 

AndyRay#9496958
Likes: 1
Posts: 3
Registered: 3 weeks ago
in reply to XxRagemoorxX#8603426

Yeah I've got the same issue hopefully it gets resolved soon.

KingVipez#2392340
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎27-08-2014
in reply to XxRagemoorxX#8603426

Im from Germany, sorry for my bad english but ive had the same error few mins ago, after repairing the game i started the game and it opened a window  " did you want to change in the options automatical and optimal?" and yes or no to click, i pressed yes and it worked. but everytime ive tried to change my graphic options the game closed by searching. Hopefully it will work by ou bois, see ya later.

Zuchtstute#3427005
Likes: 0
Posts: 1
Registered: 3 weeks ago
in reply to Zuchtstute#3427005

Same error tried all the usuals, re installing, updating all drivers, updating windows, even running all graphics in low. still crashes with with this error.

MaddoggMiranda
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎03-05-2013
in reply to XxRagemoorxX#8603426
Same here With 1070 i played only 1 match than this start happening
hamayun007
Likes: 1
Posts: 4
Registered: 4 weeks ago
I can play multi player fine but I get this error when ever I try campaign mode. it will also bring up the screen saying wait for textures to download even tho I have downloaded them.
WatObjective#9214013
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎21-09-2019
in reply to XxRagemoorxX#8603426

check this video for the best solution ive found so far!
https://www.youtube.com/watch?v=TsWLIWP-PCY

 

sikhwaan#6796014
Likes: 1
Posts: 2
Registered: 4 weeks ago
in reply to XxRagemoorxX#8603426

This error 6165 is the most persistant error that I get, plenty of others on launch, but so far the 6165 error I get on every game mode.

SixMind#2903496
Likes: 0
Posts: 1
Registered: 3 weeks ago
in reply to XxRagemoorxX#8603426

what works for me is the instant i launch the game i just spam esc when the loading screen comes. seems to work for me, though it has to be done everytime....

Milarn#1367068
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎30-07-2013

Studios