Call of Duty: Ghosts Server is not Available at this time - Steam [PC]

Ghosts Support Forum

Hello i got problem error message says that "server is not available at this time or try later again. Please visit to the site http://www.callofduty.com/ghosts/status for updates." need heeeeelp please now i passed 4 days and near to 5 days here some screen shot of my problemiw6mp64_ship 2014-02-20 00-29-09-81.png

FPSDoug89
Likes: 2
Posts: 11
Registered: ‎30-01-2014
8 REPLIES 8
Have you tried allowing the app though/disabling your firewall? Have you tried to forward ports on your router? (Google it)
No idea why the first comment was rejected my moderator. The link wasn't even to a download.
spacerock27
Likes: 1
Posts: 20
Registered: ‎28-11-2013

no idea man my fire wall the game is checked for public and private everything fine now am near day 6 no cod ghosts i need a real help please

FPSDoug89
Likes: 2
Posts: 11
Registered: ‎30-01-2014

Greetings FPSDoug89,

Thank you for posting!

I will try my best to help you on this connectivity issue. Can you please let me know if you are on a wired or wireless connection? Can you link us your speedtest.net results? Also, take a moment to visit the following link, which contains some troubleshooting information: Activision Support.

Thank you for your cooperation!

^CA

ATVI Support

Player Support
Likes: 226
Posts: 2183
Registered: ‎04-06-2013

hello am using wired and windows 8.1 and my speed test internet is fine to play the game's my ms is fine everything fine work great

Untitled.png

FPSDoug89
Likes: 2
Posts: 11
Registered: ‎30-01-2014

Hey FPSDoug89,

Thank you for the speed results, it seems you have a very strong connectionSmiley Happy

In this case, as spacerock27 suggested, make sure to have the correct ports for steam opened. Take a moment to read the following link made by another member of the forums: Achieving Open Nat - port numbers included.

For further advice on port forwarding, please contact your ISP.

Sincerely,

^CA

ATVI Support

Player Support
Likes: 226
Posts: 2183
Registered: ‎04-06-2013

but my NAT Type is Open and am from Middle east Gulf in Bahrain Island so what port should i put and how i do that ?? and it's will fix my problem ??

FPSDoug89
Likes: 2
Posts: 11
Registered: ‎30-01-2014

Hey FPSDoug89,

Please contact your ISP for a customized service on your port forwarding.

Sincerely,

^CA

ATVI Support

Player Support
Likes: 226
Posts: 2183
Registered: ‎04-06-2013

no need i got VAC-Banned won't buy any COD sh*t again

FPSDoug89
Likes: 2
Posts: 11
Registered: ‎30-01-2014

Studios