Stats got reset..WTF

Modern Warfare 3 Forum

I started playing today at rank 62. I got up to 74, got off and then got back on. It reset all my stats back to what i was at 62. This is happening to all my friends as well as me. Let me know if you guys are getting the same thing, because i'm quite pissed off at the moment.

thehultsy
Likes: 1
Posts: 10
Registered: ‎31-08-2011
20 REPLIES 20

It happened to my friend also. He is 4th prestige, ranked 19 in the world at score. was deranked from 67 till 59. He got pissed off too. Happened 1 hour ago when he did reboot the xbox.

burst_zteal
Likes: 38
Posts: 217
Registered: ‎10-07-2011

So, once it is reset once, will that be the only time? I mean im already pissed off, but if it does it again..i don't even know

thehultsy
Likes: 1
Posts: 10
Registered: ‎31-08-2011

Yeah, I feel your frustration and understands. Ranking is important part of this game, so its not good. No idea if it can happen more times, sorry. Lets hope not.

burst_zteal
Likes: 38
Posts: 217
Registered: ‎10-07-2011

Infinity Ward, if your reading this, can you please fix this problem. It is extremly frustrating.

thehultsy
Likes: 1
Posts: 10
Registered: ‎31-08-2011

19 in the world? really.. how that possible with out boosting.. The first 50 or so that shows to be 3+ prestige are makers and testers.. NO way anybody should be at that high when the game only been out less than a week, even with double xp.

Mac6yv3r#3908502
Likes: 248
Posts: 1302
Registered: ‎13-11-2011
in reply to Mac6yv3r#3908502

Plenty of people had the game 1 week before release day.  Some had it even earlier.

Via_Satellite
Likes: 184
Posts: 1486
Registered: ‎26-10-2011

Yeah, it happened to me too. I mean, what's the point of playing - if you're playing for stats like me - if they are just reset?! Hopefully they will give it back again ASAP.

PVDSHOI
Likes: 13
Posts: 32
Registered: ‎10-11-2011

I hope to god they bring my level back, or i will be so pissed off. I wish i could call them without it going straight to answering machine...

thehultsy
Likes: 1
Posts: 10
Registered: ‎31-08-2011

In the Activision help/support page there is a FAQ about this and its to do with serverside problems. Apparently when/if it does happen its usually when there is a fault in the server and it reverts back to whatever the last backup was. They apparently cannot restore it to what it was (because the server has no memory of it) but I guess atleast it doesnt wipe it completely.

slyaudio1
Likes: 67
Posts: 545
Registered: ‎29-08-2011

Studios