Modern Warfare Remastered xbox One Forum

Infinite warfare works perfectly, but the only reason I purchased the game was so I could play Cod 4 remastured, and of course it doesn't work. I've had the game for more than a week now, and everytime I press multiplayer in the main menu it goes to the multiplayer menu then no buttons work. I've deleted and reinstalled twice, cleared my cache about a million times, restarted my mode, restarted my xbox, called microsoft and did everything they told me to do and they told me to go to activision. I did that and they told me to fill out a bug report and they'd "keep me updated" through e-mail, but of course they haven't messaged me since. Extremely frustrated that I payed $86 and can't even play the game. This is ridiculous. Anybody know a way to solve this?

Alakazam3410
Likes: 2
Posts: 6
Registered: ‎09-11-2016
14 REPLIES 14

Hi,

 

Having the exact same issue, tried all steps you mention and still no luck. This is driving me crazy.

SwedishLinus
Likes: 0
Posts: 8
Registered: ‎11-11-2016

Yes having same issue on my profile. There are 2 other users of my Xbox One and they have no issues. They only way I can play if someone else sends invite to play. One in I have no issues playing. If I backout and go to play solo it freezes on the miltiplayer menu.

"WTF" ACTIVISION

TXSURF21
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎18-07-2014

Same problem here tried everything above. Only works if someone invites me. Very frustrating. Kind of happy to see that it's not just a problem with my game or Xbox but this needs a patch right away. 

ssist45
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎21-11-2016

Any updates on this issue, i have been trying to play for weeks, it really is a big waste of time. I have tried everything from powercycling, resetting router, port forwarding, enabling DMZ Host, getting a new disc and uninstalling/reinstalling like daily, clearing cache, deleting and redownloading my profile, reaching out to activision. Out of options here.

THANKS4THECASH
Likes: 0
Posts: 3
Registered: ‎12-11-2013
Also experiencing this same issue need answers!
UCD_281861199897PNiULSYSZe
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎26-11-2016
in reply to UCD_281861199897PNiULSYSZe

I FOUND HOW TO FIX THE ISSUE.  RENAME YOUTUBE XBOX AND IT SHOULD WORK

Blaubeeren94
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎30-11-2016

What does this mean?

THANKS4THECASH
Likes: 0
Posts: 3
Registered: ‎12-11-2013
Rename YouTube to Xbox?
THANKS4THECASH
Likes: 0
Posts: 3
Registered: ‎12-11-2013

My bad got to exited.... rename you're xbox. 

Blaubeeren94
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎30-11-2016

Studios