i can't sprint in WW2

World War II PS4

BUY A NEW SONY CONTROLLER

wiiw
Likes: 48
Posts: 281
Registered: ‎05-11-2017

Lol i have 3 controllers and it does the same thing on all of them. Even tried at 2 seperate houses. Not my connection or controller. 

austindelaney
Likes: 0
Posts: 4
Registered: ‎15-07-2012

Not the problem I just bought my ps4 2 weeks ago and I am having the same issues. 

BouyantLizard77
Likes: 0
Posts: 3
Registered: ‎11-01-2018

i have the same issue. sprint works perfectly in bf1. tried unnistall the game but didnt work.

Ahven222
Likes: 2
Posts: 4
Registered: ‎10-11-2017
And even when i walk it feels like im walking in the mud.
Ahven222
Likes: 2
Posts: 4
Registered: ‎10-11-2017

I also deleted the game n reinstalled it but the same problem occurred. The developers need to fix this asap. Its really annoying cant enjoy any game mode!

Arabian-Knight47
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎10-11-2017

hello i cant run  it keep stopping me please help its an amazing game but i would like to run like everybody eles

nicopasc
Likes: 1
Posts: 1
Registered: ‎11-11-2017

The same thing is happening for me. Even on scout configuration where the sprint is supposed to be "B". Broken. I just want to sprint!

BozzNinjaface
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎28-08-2017

I have the same problem go to sprint or walk games sort of lags holds character still tbh I like the game but it’s got to point every time new cod comes out servers are rubbish fix this or I’ll go back to battlefield should separate severs like battlefield does to make it easier to get a good game in like euperaon and American severs it would work a lot better it’s becoming a piss take now 

Cj_87grimreaper
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎11-11-2017

I have found solution of this broblem. Its about your controller 

https://youtu.be/dn930XE7McA

Thank me later Smiley Happy

Ahven222
Likes: 2
Posts: 4
Registered: ‎10-11-2017

Studios